Σελίδες

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΗΠΑ: Θερμό καλοκαίρι στις εισπράξεις

Το Χόλιγουντ βρίσκεται καθ' οδόν για το μεγαλύτερό του σε εισπράξεις καλοκαιρινό μποξ όφις παρά τις σημαντικές απώλειες από εμπορικά αποτυχημένα μπλοκμπάστερ.
Τουλάχιστον αυτό διατείνονται τα μεγάλα στούντιο απαντώντας τώρα στα εκτεταμένα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης τα οποία έχουν ήδη σκιαγραφήσει μια μαύρη εικόνα μετά το σερί αποτυχίας μεγαλεπήβολων παραγωγών. Σύμφωνα με τα στοιχεία και τους αριθμούς των στούντιο, οι χολιγουντιανές υπερπαραγωγές έχουν αποφέρει μέχρι αυτή την ώρα 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια, αριθμός πολύ κοντά στο προηγούμενο υψηλό ρεκόρ των 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σημειώθηκε το 2011.
Κατά τη διάρκεια ενός εξαιρετικά θερμού κινηματογραφικού καλοκαιριού, με κύριο χαρακτηριστικό τον συνωστισμό μπλοκμπάστερ κάθε σχεδόν εβδομάδα των θερινών μηνών, τα μεγαλοστελέχη των στούντιο υποστηρίζουν ότι οι απρόβλεπτες αποτυχίες αντισταθμίστηκαν από εξίσου απρόβλεπτες επιτυχίες όπως ήταν το θρίλερ «Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ» με τον Μπραντ Πιτ που ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως καθώς και η κωμωδία «This is the end» που απέφερε 96 εκατομμύρια δολάρια (τρεις φορές δηλαδή το κόστος παραγωγής της).

πηγή cinemag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου