Σελίδες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κατέβασε το σενάριο του «Moonrise Kingdom»

Ο Γουές Άντερσον και ο Ρόμαν Κόπολα σου δίνουν την ευκαιρία να «κατεβάσεις» και ν’ αποκτήσεις ολόκληρο το σενάριο του «Moonrise Kingdom». Αν νομίζεις πως βαριέσαι να το διαβάσεις, ειλικρινά, κάνε τον κόπο και δες τι έχουν κάνει
Ολοκληρώνοντας την οσκαρική καμπάνια για το «Moonrise Kingdom» του Γουές Άντερσον, η αμερικανική εταιρεία Focus αποφάσισε να κάνει focus στη μοναδική υποψηφιότητα που διεκδικεί, τελικά, το φιλμ. Έτσι, λοιπόν, διέθεσε ολόκληρο το πρωτότυπο σενάριο που υπογράφουν ο Άντερσον και ο Ρόμαν Κόπολα, σε μορφή pdf, το οποίο μπορείς να «κατεβάσεις» από εδώ και να κρατήσεις για πάντα.
Τι το ιδιαίτερο περιλαμβάνει; Εκτός του κειμένου, που αποκτά επιπλέον συλλεκτική αξία χάρη στην υποψηφιότητα στα Όσκαρ, το pdf είναι  στολισμένο με εκπληκτικές φωτογραφίες από το φιλμ και τα γυρίσματά του, πρόχειρα σκίτσα και σημειώσεις, storyboards, σχέδια που αφορούν στα production designs, τα πάντα στο γνωστό ύφος του Άντερσον, που δίνει απίστευτη σημασία και στο εικαστικό μέρος μιας ταινίας.

κατέβασε το σεναριο
http://focusguilds2012.com/mrkscript/

πηγή freecinema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου