Σελίδες

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Game of Thrones

Super-sized επεισόδια επέβαλαν οι δημιουργοί του «Game of Thrones», Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Γουάιζ, καθώς αυτός ο κύκλος έχει το μεγαλύτερο κομμάτι του action (και στηρίζεται στο 973 σελίδων βιβλίο της σειράς «A Storm of Swords»).

Δε θα αλλάξει όμως ο αριθμός των επεισοδίων: και η τρίτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια. Ομως κάθε εβδομάδα, η διάρκεια των επεισοδίων θα είναι για ελάχιστα λεπτά μεγαλύτερη.

«Τα επιπλέον λεπτά που προστίθενται σε κάθε επεισόδιο θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα ακόμα επιπλέον» ομολογεί ο Γουάιζ. «Ευτυχώς που το κανάλι του ΗΒΟ μας επιτρέπει να είμαστε κάπως χαλαροί με τους χρόνους. Δεν μπορούμε φυσικά να παραδώσουμε επεισόδια που ξεπερνούν την μία ώρα, αλλά σ' αυτό τον κύκλο... πλησιάζουμε στα όρια!»

«Μία super-sized σεζόν μόνο αναλογεί στο επικό ''Storm of Swords'' βιβλίο» εξηγεί ο Μπένιοφ. «Πέρσι παραδίδαμε επεισόδια διάρκειας 50-52 λεπτών. Φέτος αγγίζουν τα 57-58...»

Επιπλέον, το φινάλε του τρίτου κύκλου ενδέχεται να ξεπερνά την μία ώρα. Τα επεισόδια ακόμα δουλεύονται στο μοντάζ, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε μία σαφή εικόνα και οι διάρκειες μπορεί να προσαρμοστούν, αλλά το κανάλι του ΗΒΟ δείχνει αποφασισμένο να μας κρατήσει το ενδιαφέρον στον πόλεμο των θρόνων. «Και τα 10 επεισόδια θα είναι ακόμα πιο πλούσια φέτος, τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και πραγματικής διάρκειας» δηλώνει το ΗΒΟ με επίσημη δήλωσή του. «Το φινάλε θα ξεπερνά την μία ώρα...»

πηγή flix.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου