Σελίδες

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Τα κορίτσια του ζιγκολό Γούντι Άλεν

    Ο Γούντι Άλεν έκλεισε τους λογαριασμούς του με τη Ρώμη και επέστρεψε στην Αμερική για την επόμενη ταινία του, την οποία θα συνδυάσει και με τη συμμετοχή του στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο. Η τελευταία προσθήκη στο καστ που ήδη έχει εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο Άλεν-Τορτούρο τη Σάρον Στόουν και τη Σοφία Βεργκάρα για να ανεβάζουν τις θερμοκρασίες, είναι η πρώην κυρία Ντεπ, Βανέσα Παραντί που μπορεί να μην είχε την τύχη να συναντήσει το Γούντι στο Παρίσι μετά τα μεσάνυχτα, αλλά ορίστε που οι δρόμοι τους θα διασταυρωθούν στη Νέα Υόρκη.

Αν και ο Γούντι έχει πάνω από 20 χρόνια να εμφανιστεί σε ταινία που δε γράφει και δε σκηνοθετεί ο ίδιος ακούστε λίγο τι συμβαίνει σε αυτό το σενάριο και νομίζουμε ότι θα συμφωνήσετε ότι -ναι- αυτήν την ιστορία θα μπορούσε να την είχε σκαρφιστεί αυτός. Δυο παλιοί φίλοι που μένουν άφραγκοι δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στους κύκλους μοναχικών κυριών της εβραϊκής κοινότητας προκαλώντας αντιδράσεις. Ο Τορτούρο αναλαμβάνει να εργαστεί ως ζιγκολό και ο Γούντι Άλεν γίνεται μάνατζέρ του προωθώντας τον στις υποψήφιες πελάτισσες, αλλά και αναλαμβάνοντας προσωπικά κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις. Η Σάρον Στόουν θα εμφανίζεται ως γιατρός του Άλεν που ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες του Τορτούρο , ενώ η Κολομβιανή καλλονή του Modern Family είναι μια απογοητευμένη νοικοκυρά που ζητεί να της κανονίσουν ένα τρίο με τη γιατρό και τον ζιγκολό!

Δεν ξέρουμε τι ρόλος προορίζεται για τη Βανέσα Παραντί, αλλά φανταστείτε τι θεότρελες σκηνές και τι απίθανα σεξουαλικά μπερδέματα έχουμε να δούμε στην ταινία που μοιάζει τόσο γουντιαλενική, ώστε να περνάει από το μυαλό μας ότι ο αγαπημένος auteur έδωσε μια δυο καλές ιδέες στο σενάριο, κάνοντας διάλειμμα από τη δική του ατιτλοφόρητη καινούργια ιστορία που θα μετατρέψει σε εικόνες με τη βοήθεια των Σάλι Χόκινς, Άλεκ Μπάλντουιν και Κέιτ Μπλάνσετ στο Σαν Φρανσίσκο.

πηγή περιοδικο σινεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου